Lange tijd wilde ik informatie verzamelen over de "ZEVEN".
Zowel voor de goede adressen voor deze auto (garages, opstellers ...) als voor de uitstapjes (wandelingen, circuitdagen, workshops, bezoeken, georganiseerd door een van ons).


001Deze site is bedoeld voor fans, enthousiastelingen of fanatici van de auto "Lotus Seven en Caterham 7" vaak omschreven als een motorfiets op vier wielen.
"Licht is goed", zoals ze thuis zeggen in het geboorteland van de Lotus7, Groot-Brittannië.
Het origineel is de Lotus Seven, en sinds 1973 de Caterham Seven, deze is de wettelijke en officiële kopie. (Zie geschiedenis)

 


002(Merk op dat er wereldwijd meer dan 80 merken en modellen, kopieën of "7" -kits enz. Zijn, om maar een paar te noemen: Westfield, Donkervoort, Martin, Dax,
Mercadier, Sylva Striker, Locost, Birkin, ... enz ...)
Deze site is slechts een niet-exhaustieve compilatie van ontvangen of gevonden informatie die mij interessant lijkt.


003Representatief voor België als "Area Represantant van de Lotus Seven Club GB" en lid sinds 1989, ik heb sinds die datum technische en commerciële informatie voor Lotus7 en Caterham 7. 

U wilt deelnemen aan de evolutie van deze site en uw ervaring, uw kennis delen, of zo, u organiseert uitstapjes, wandelingen, wandelingen, bezoeken die u wilt delen, aarzel niet om ze aan mij te communiceren. Ik zal ze online zetten zo snel mogelijk deze informatie te delen met onze Belgische en buitenlandse leden.


(JMB7)